ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

quality
Υψηλές προδιαγραφές
Υποστήριξη στον πελάτη
Πιστοποιητικά καταλληλότητας

H ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ είναι η εξέλιξη μιας πορείας που ξεκίνησε το 1981, όταν η επιχείρηση ΑΡΑΠΟΣ Ι. ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΕΕ ξεκίνησε να παράγει και να διαθέτει στην ελληνική αγορά, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως: αλουμινόχαρτο, μεμβράνη τροφίμων και αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 1992 η εταιρία μας επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παραγωγή χαρτικών ειδών tissue επαγγελματικής και οικιακής χρήσης όπως: Χαρτοπετσέτες, Χαρτομάντιλα, Χαρτίa Υγείας, Χαρτιά Κουζίνας, Είδη Καθαρισμού κ.α.

Από το 1994, ασχολείται επίσης με την εισαγωγή, συσκευασία και εμπορία, Σκευών Αλουμινίου Μιας Χρήσης και Πλαστικών Σκευών Pet.

Η Διοίκηση της Εταιρίας αποδίδει εξαιρετική σημασία στη Διασφάλιση της Ποιότητας και ειδικότερα στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της. 

Οι βασικές αρχές και φιλοσοφία της Εταιρίας σε θέματα ποιότητας, είναι οι παρακάτω: 

  • Το προϊόν οφείλει να ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις του πελάτη όπως αυτές εκφράζονται εγγράφως ή προφορικά στα εξουσιοδοτημένα στελέχη της εταιρίας. Η ικανοποίηση σχετίζεται άμεσα με την τήρηση των προδιαγραφών των προϊόντων. 
  • Δημιουργούμε προϊόντα βάσει εργαστηριακών ελέγχων, πιστοποιητικών καταλληλότητας και Ευρωπαϊκού νομοθετικού πλαισίου ώστε να είναι κατάλληλα και ασφαλή για να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα. 
  • Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη του πελάτη, στη στενή συνεργασία με προμηθευτές και πελάτες, στη συνεχή ενημέρωση εργαζομένων και πωλητών, προσφέροντας σαν αποτέλεσμα προϊόντα και υπηρεσίες που απαντάνε στις πραγματικές ανάγκες του. 
  • Με συνεχείς έρευνες για νέα προϊόντα ή τρόπους βελτίωσης υπαρχόντων προϊόντων μπορούμε να πούμε ότι υπηρετούμε στο μέγιστο την ελληνική αγορά. 
  • Υπάρχουν συγκεκριμένες και λεπτομερείς διαδικασίες υποστηριζόμενες από οδηγίες, έντυπα, διαγράμματα και πίνακες που καλύπτουν όλες τις περιοχές οργανωτικής δράσης της Εταιρίας.

Η Εταιρία δεσμεύεται να παρέχει τους απαραίτητους πόρους, ανθρώπινους και υλικοτεχνικούς, για όλες τις δράσεις που σχετίζονται με την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση, με ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτήν της ποιότητας.